De Klussenier Mor Brouwer

De Klussenier Mor Brouwer
De Klussenier Mor Brouwer

Papekoplaan 26
6713 DV Ede

Dien uw aanvraag in »

0318 78 50 29
06 2705 0295
m.brouwer@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 09217316

Even voorstellen

Mijn naam is Mor Brouwer, ik ben getrouwd met Thea en we wonen in Ede. Thea en ik hebben 2 dochters en we zijn inmiddels trotse opa en oma van een paar prachtige kleinkinderen. Wij zijn echte ‘dierenmensen’. We hebben twee honden gehad die er helaas niet meer zijn. We hebben ook kippen en een paard.

Op de middelbare school ben ik begonnen met een timmer- en bouwopleiding. Nadat ik mijn diploma had behaald ben ik werkzaam geweest bij verschillende aannemers. Ik heb in de grote bouw en de bungalowbouw gewerkt. De laatste 15 jaar waarvan ik in loondienst was heb ik in de interieurbouw gewerkt. Totdat ik het tijd vond om mijn droom waar te maken, mijn eigen klusbedrijf.

Mensen zeggen altijd tegen mij ‘ wat je ogen zien maken je handen’.

Mijn veelzijdigheid heb ik mede te danken aan de verschillende klussen en verbouwingen die ik jarenlang naast mijn werk deed bij familie en vrienden. Ook blijf ik graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de bouwbranche. Zo ben ik door VELUX gecertificeerd installateur en onlangs heb ik deelgenomen aan de EPDM vaktraining waardoor ik nu gecertificeerd EPDM dakdekker ben. Door deze nieuwe manier van dakdekken heb ik geen brander meer nodig maar kan ik het dakleer plakken op verschillende soorten ondergronden.

U kunt bij mij voor alle klussen en verbouwingen terecht, bijvoorbeeld voor het plaatsen van dakkapellen, het installeren van keukens en badkamers, renovaties, het maken van meubels, het leggen van laminaat en kunststof vloeren, onderhoudsklussen en meer. Mijn vrouw Thea neemt de administratieve kant van het werk voor haar rekening. “De kracht van samen” zoals ook bij De Klussenier de slogan geldt.

U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte vooraf en ik reken geen voorrijkosten. Ik verzorg de hele verbouwing van aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft. Op geleverd werk ontvangt u 12 maanden garantie.

Heeft u een klus of een verbouwing gepland en wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen of deskundig advies? Neem gerust contact op via bovenstaande gegevens of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf te Ede op www.klusseniermorbrouwer.nl.

Graag tot ziens.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Timmerwerk
  • Dakkapel plaatsen

Beoordelingen van klanten

Aardige man. Werkt netjes en secuur. Komt afspraken na. PrimaTH.G. uit Ede
Vriendelijke en gezellige man, doet zijn werk goed en zorgvuldig!M.E. uit Ede
doordat hij erg druk was en met vakantie duurde het wat langer als de vorige keer voordat hij kon komen. Echter naar volle tevredenheid de klus geklaard.PATRICIA uit Ede
Een vriedelijke vakman die met je meedenktNK uit Ede
Goede ervaring. Ruimt ook achteraf alles op. Denkt mee met de klant en komt met goede en leuke ideeën uit Ede
Prettig vriendelijk goede kennis van zaken en efficiënt en productief uit Veenendaal
Hadden geen tijd voor de klus maar heeft gelijk contact op genomen met andere klussenier onze complementen daar voor uit Ede
Zeer correcte man en behulpzaam bij het beslissen over de uiteindelijk uitvoering van het plaatsen van de schuttingPATRICIA uit Ede
Een vriendelijke en vakkundig persoon die meedenkt over de mogelijkhedenNK uit Ede
VakkundigJ uit Ede
Uniek en professioneel uit Ede
Prima, Korte lijnen, goed contact. Werk uitgevoerd zoals afgesproken. Goede materialen. Goed advies.A. uit Ede
Gedegen vakman, die goed overlegt en plezierig in de omgang is.HJ uit Ede
Dhr Brouwer luistert goed naar de wensen van de klant, en heeft praktische oplossingen. Hij denkt mee, waar een ander dingen misschien zou vervangen(gemakszucht of niet deskundig?)ziet hij mogelijkheden dingen te renoveren. uit Ede
ik ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en zal Mor Brouwer ook aanbevelen aan andereJ uit Ede

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...